Verzilver uw ICT kennis met iEXA®-diploma's

Werkt u als ICT-professional en wilt u zichzelf verder ontwikkelen? Of werkt u in een ander vakgebied, maar ambieert u een carrière in ICT? Verrijk dan uw cv met iEXA®- diploma's: het beste bewijs van gefundeerde ICT-kennis op hbo-niveau. Hiermee toont u aan wat u waard bent én u bouwt gericht aan een glanzende carrière.

De iEXA®- diplomalijn bestaat uit drie basisexamens en acht verdiepingsexamens op het gebied van Business Processes, Applications en Infrastructure. Zo kunt u gericht kiezen in welke richting u zich wilt ontwikkelen. De basisexamens toetsen uw kennis, vaardigheden en competenties op het niveau van hbo-propedeuse. De verdiepingsexamens toetsen op hbo-bachelorniveau.

"De nieuwe standaard voor IT-functies is e-CF en iEXA®- examens sluiten daar goed bij aan. Deze onafhankelijke examens bewijzen écht wat iemand kan en weet."

Klaas Brongers, Voorzitter Ngi-NGN, beroepsvereniging voor ICT-professionals.Praktische informatie: van opleider tot inschrijving.

Alle iEXA®-examens worden ontwikkeld en afgenomen door de Nederlandse Associatie voor Examinering.
Op www.associatie.nl vindt u meer informatie: van uitgebreide examenbeschrijvingen en examendata tot tarieven en vrijstellingen.

U kunt hier ook een opleider zoeken bij u in de buurt of direct inschrijven voor een examen.

Meer weten?
Kijk dan op www.associatie.nl/iEXA. Of download de flyer. Ook kunt u contact opnemen met de klantenservice van de Nederlandse Associatie voor Examinering via klantenservice@associatie.nl of bel 033 - 461 21 59.