07-02-2017 | Bedrijven & Organisaties

7 februari Safer Internet Day

Dit jaar heeft de Safer Internet Day als thema: "Wees de verandering: Verenig voor een beter internet" en brengt organisaties en overheden over de hele wereld bij elkaar. De eerste Safer Internet Day vond plaats in 2004 en de campagne wordt jaarlijks georganiseerd door het Europese netwerk Insafe welke het veilig en verantwoord gebruik van het internet onder jongeren vergroot. De ECDL Foundation is een sterk voorstander van Safer Internet Day en is er trots op om, als officiƫle supporter van de campagne, te zijn geregistreerd. Als onderdeel van onze inzet voor het verbeteren van online veiligheid en het verhogen van het niveau van digitale vaardigheden, biedt de ECDL Foundation de IT Security module en een Security & Privacy Awareness toets aan in combinatie met leermateriaal. Meer informatie over de wereldwijde campagne is te vinden op de website van Safer Internet Day.

07-02-2017 | Bedrijven & Organisaties

7 februari Safer Internet Day

 

Safer Internet Day wordt vandaag wereldwijd gevierd met evenementen en activiteiten om het bewustzijn van de noodzaak om de veiligheid online te verbeteren en te verhogen.

Lees meer

25-01-2017 | Bedrijven & Organisaties

ECDL bestaat 20 jaar, bijzondere testcentraECDL bestaat 20 jaar en om dat te vieren zullen we gedurende het jaar de meest interessante en inspirerende verhalen van de laatste twee decennia delen. Verhalen uit de hele wereld.

Lees meer