Digisterk in je werk = Efficiency

Voor bedrijven, kandidaten en leerlingen verzorgt ECDL al jaren wereldwijd met veel succes de certificering van computerbasisvaardigheden. Meer dan 90% van de banen vraagt immers om goede digitale vaardigheden. Een ECDL certificaat is een aanvulling op elk CV waar men terecht trots op kan zijn. We ondersteunen bij het ontwikkelen, meten en bewijzen van digitale competenties van zowel de eindgebruikers als ook de ICT professional. Tevens helpen wij bij examenontwikkeling en examenlogistiek.

Wist u dat ...onderzoek aantoont dat mensen de neiging hebben om eigen vaardigheden te overschatten: tot wel 20%! Een enorm efficiency verlies (zie ook video rapport CTRL Alt Delete).

Bepaal snel, eenvoudig, online en objectief het digitale vaardigheidsniveau van sollicitanten, medewerkers en het rendement van opleidingen. Met ECDL heb je echt iets in handen!

Klik op een van onderstaande links:

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Bekijk de video met interviews met Alexander van Deursen (Universiteit Twente), Tineke Netelenbos (Digivaardig & Digiveilig), Alexander Rinnooy Kan (ECP), Roy Osinga (ECDL) en Louis Spaninks (CA-ICT).